Στην ελίτ του σύγχρονου ποδοσφαίρου ο Απόλλωνας

 Έναρξη συνεργασίας ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με μεγάλη περηφάνια την έναρξη συνεργασίας με την πλατφόρμα Chiliz και Socios.com, δημιουργώντας ταυτόχρονα το επίσημο Apollon Fan Token ($APL), το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Socios App, από τις 25 Αυγούστου 2020.
Ο Απόλλωνας γίνεται μέλος της ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς είναι η 8η ομάδα που συνεργάζεται με το Socios.com, μετά τις Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Atletico Madrid, AS Roma, Galatasaray και Indepediente. Στο Socios App μπορείτε επίσης να βρείτε εκτός από τα Token των πιο πάνω ομάδων, τα επίσημα token του UFC και των OG E-Sports.
Το Chiliz Exchange είναι η πρώτη blockchain πλατφόρμα ανταλλαγής sports tokens στον κόσμο και μέσω της εφαρμογής κινητού Socios, οι χρήστες θα μπορούν να προμηθευτούν το επίσημο fan token του Απόλλωνα Λεμεσού.
Τα fan tokens δίνουν το δικαίωμα ψήφου σε δημοσκοπήσεις μέσω των οποίων θα παίρνονται κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την ομάδα μας, έτσι ο Απολλωνίστας αποκτά ακόμα πιο δυνατή φωνή. Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες σχετική ανακοίνωση για την πρώτη δημοσκόπηση, στην οποία θα μπορούν οι χρήστες να συμμετέχουν.
Κάθε $APL fan token αντιστοιχεί σε μία ψήφο και δίνει δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Περισσότερα tokens ισοδυναμούν με τoν αντίστοιχο αριθμό ψήφων. Οι οπαδοί οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στις δημοσκοπήσεις θα μπορούν να κερδίσουν αποκλειστικά επίσημα προϊόντα και βραβεία του Απόλλωνα, καθώς και μοναδικές εμπειρίες ζωής στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας!
Η τιμή του $APL αυξομειώνεται ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς αλλά και με την απόδοση της ομάδας μας εντός αγωνιστικού χώρου, δημιουργώντας έτσι τη δυνατότητα συναλλαγής του token με σκοπό το κέρδος.
Για το πιο πάνω θέμα θα διεξαχθεί διάσκεψη τύπου το πρωί της Τετάρτης 19/8/2020, η οποία θα προβληθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Απόλλωνα στο YouTube. Στη διάσκεψη θα λάβει μέρος και ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Alexandre Dreyfus, μέσω Zoom.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy