Ο Σαλάχ στην Ελλάδα για διακοπές με τον Χασάν!(pics)

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες μέρες ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ, ο οποίος μάλιστα εθεάθη σε εστιατόριο της Γλυφάδας μαζί με τον συμπατριώτη του, φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν!

 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός και συμπαίκτης πλέον του Κώστα Τσιμίκα εμφανώς ευδιάθετος και με νέο λουκ παραθερίζει στη χώρα μας, ενώ διαμένει σε παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον συμπατριώτη του και φορ του ΟλυμπιακούΑχμέντ Χασάν.

Ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έκανε χθες (13/8) το τραπέζι στον Μοχάμεντ Σαλάχ σε εστιατόριο της Γλυφάδας με την παρουσία του τελευταίου να γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους θαμώνες.

Μάλιστα ο Αιγύπτιος σταρ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί σε όσους του το ζήτησαν αποχωρώντας εν συνεχεία με το αυτοκίνητο του Χασάν. Το πρωί της Παρασκευής (14/8) οι δύο Αιγύπτιοι επιβιβάστηκαν σε σκάφος από την μαρίνα της Γλυφάδας, ενώ αργότερα επισκέφθηκαν γνωστή ψαροταβέρνα της παραλιακής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy