Ψάχνουν τη “χρυσή τομή” για Ντέλετιτς

Μετά το ναυάγιο και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αφού πρώτα ο Λάρσον αρνήθηκε την πρόταση του Απόλλωνα, οι “γαλάζιοι” ρίχνουν όλες τους τις δυνάμεις στην απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο 26χρονος Σέρβος ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ Αθηνών, όμως βρίσκεται εκτός πλάνων και η ομάδα του το ψάχνει για να τον δώσει ως δανεικό. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας ο Ντέλετιτς το ψάχνει να διακόψει το συμβόλαιο κάτι που θεωρείται δύσκολο καθώς η ΑΕΚ και λόγω της ηλικίας του δεν θέλει να το κάνει αφού θέλει να αποκομίσει χρηματικό κέρδος καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2022. Στον Απόλλωνα δεν θέλουν πλέον να έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές καθώς θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” για τον Σέρβο. Θα τον πάρει ως δανεικό ο Απόλλωνα, θα δώσει χρήματα στην ΑΕΚ ή θα υπάρξει λύση από τον ποδοσφαιριστή;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy