Περνά από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπογράφει ο Λάζαρος

Μετά τη θετική απάντηση που έδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στον Απόλλωνα, δείτε ΕΔΩ, όπως είναι ήδη γνωστό βρίσκεται στην Κύπρο.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός έφτασε σήμερα(4/8) στο νησί μας και είχε μια πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες των “γαλάζιων”, ενώ τον είδε και ο γιατρός του Απόλλωνα που αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον ομόλογο του στον Ολυμπιακό, όπου τον ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή και αν ξεπέρασε πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του που τον κράτησε 10 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μάλιστα όπως η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει ο Χριστοδουλόπουλος θα έχει απόψε(4/8) συνάντηση με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ αύριο θα γίνουν οι τελικές επαφές με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη για να διευκρινιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ακολούθως ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί και επίσημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy