“Δεν μπορώ να σχολιάσω κανένα όνομα, αυτά αφορούν τον προπονητή…”

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε σήμερα(22/7) στον Super Sport FM για διάφορα θέματα της ομάδας. 

Διαβάστε τι ανέφερε:

Αρχίζει αύριο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Από αύριο αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Είναι η πρώτη φορά που έχουν κατέβει τόσο πολύ οι τιμές. Είναι γιατί χάθηκαν κάποια ματς περσινά και καταλαβαίνουμε και την κατάσταση. Συνδυάσαμε και τα διαρκείας με τα 90 χρονια ζωής. Περιορίσαμε τις κατηγορίες για να είναι πιο προσιτά στον κόσμο όντας πιο απλοποιημένα. Είναι τρεις κατηγορίες και η τέταρτη με την αντί-κάρτα. Στα 90 ευρώ είναι η κατηγορία Yellow, στα 190 η κατηγορία Lion και στα 900 η κατηγορία VIP. Είναι η στιγμή που πρέπει ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα. Δεν είναι μόνο τα διαρκείας αλλά και η χορηγική συνεργασία και άλλοι τρόποι ενίσχυσης».

Θα υπάρχει και κόσμος της ΑΕΛ στο φιλικό με τον Απόλλωνα; «Να περιμένουμε και τη σημερινή μέρα να περάσει το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα και θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες για το φιλικό με τον Απόλλωνα».

Για ενίσχυση: «Συνεχίζονται οι προσθήκες και προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικές. Δεν θέλουμε πολλές προσθήκες, θέλουμε ουσιαστικές. Αυτή την στιγμή είμαστε σχεδόν πλήρεις και με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με σχεδόν όλο το υλικό».

Θα ανακοινωθεί ο Μπάμπιτς; «Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποια ονόματα πριν ανακοινωθούν επίσημα. Εμείς προχωράμε και όταν θα υπάρχει εξέλιξη  να προκύψουν ανακοινώσεις».

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ζόελ Περέιρα; «Δεν μπορώ να σχολιάσω κανένα όνομα. Οι θέσεις που είχαμε πρόθεση να ενισχυθούμε είναι εκεί γνωστές. Αυτά αφορούν τον προπονητή κι εφόσον επιλέξουν κάποιον θα μας το μεταφέρουν. Θέλουμε να έχουμε μια δυνατή ομάδα, δεν είμαστε φαβορί αλλά θα το παλέψουμε. Πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε τρόπαια».

Τι γίνεται με τους Γκοντάλ, Νιλς και Καστανιάγα: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Ο Γκοντάλ και ο Νιλς δεν είναι στα πλάνα του προπονητή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy