Έστησε… πάρτι με καλεσμένη την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Το γιόρτασε! Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 της ΑΕΚ στο ματς-φιέστα στο Φάληρο, που αποτέλεσε πρόβα για τον τελικό και έκαναν το 3/4 κόντρα στην «Ένωση», που τερμάτισε τρίτη και δεν θα παίξει Ch. League.

Αυλαία με φιέστα κόντρα στην ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 των «κιτρινόμαυρων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 10η αγωνιστική των play off, γιορτάζοντας την επιστροφή τους στους τίτλους (που είχαν σφραγίσει εδώ και καιρό) έπειτα από δύο χρόνια. Την ώρα που η «Ένωση» έμενε και μαθηματικά τρίτη και εκτός Champions League.

Σχεδόν όλο το ζουμί ήταν το πρώτο μισό του α’ μέρους, όπου σκόραρε ο Βαλμπουενά (10’) με συρτό σουτ και ο Ραντζέλοβιτς (21’) με πανέμορφο γκολ, έπειτα από προσωπική προσπάθεια. Ο Καμαρά έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 73’, σημειώνοντας ακόμη ένα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ.

Άφαντη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Καρέρα, αντέδρασε στο β’ μέρος με τον Μάνταλο να αρνείται να ρίξει λευκή, αλλά δεν μπορούσε μόνος του. Σβηστά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρτίνς.

Με αλλαγές παρατάχθηκαν οι δύο μονομάχοι στην πρόβα τελικού, με τους δύο τεχνικούς να δίνουν ανάσες σε βασικά τους εργαλεία, θέλοντας, προφανώς να θολώσουν τα νερά ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Την απόφαση να δώσει «ανάσες» σε Ανδρέα Μπουχαλάκη και Ρούμπεν Σεμέδο πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς. Παρατάσσοντας ενδεκάδα με 4-2-3-1 και Σα στο τέρμα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκα στην άμυνα, τους Γκιγέρμε-Καμαρά στο κέντρο, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς στα φτερά και τον Φορτούνη στον άξονα. Στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Με πάνω-κάτω το ίδιο σχήμα και η ΑΕΚ. Τσιντώτας στο τέρμα, ο Μπάκακης αριστερά (αντί του τραυματία Λόπες), ο Παουλίνιο δεξιά και ο Σβάρνας με τον Οικονόμου στο πλευρό του (με τον Τσιγκρίνσκι να είναι στα… πιτς). Ο Σιμόες με τον Σιμάνσκι ήταν το δίδυμο στα χαφ, έχοντας τον Μάνταλο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Ο Αλμπάνης κινήθηκε αριστερά, ο Βέρντε δεξιά και ο Αραούχο στην κορυφή.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy