Τόσοι στα γήπεδα, οι υπόλοιποι τηλεόραση!

Όλα τα στάδια που θα φιλοξενήσουν αγώνες Α Κατηγορίας, θα πρέπει να ενημερώσουν γραπτώς την ΚΟΠ μέχρι τις 20 Ιουλίου 2020 για τον αριθμό των θεατών που μπορούν να φιλοξενήσουν λαμβάνοντας υπόψη τα πιο κάτω: 

1. Τον μέγιστο αριθμό θεατών που μπορεί να φιλοξενήσει ένα στάδιο κατά την δεύτερη φάση είναι στο 33% της συνολικής χωρητικότητας του.

2. Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 ο αριθμός των φιλάθλων που θα φιλοξενεί το κάθε στάδιο θα είναι στο 50% της συνολικής χωρητικότητας του υπό την επιφύλαξη της επιδημιολογικής εικόνας του COVID-19 και των ανάλογων αποφάσεων του Κράτους.

Δείτε πιο κάτω στον πίνακα που ετοίμασε η ΚΟΠ τον μέγιστο αριθμό θεατών που μπορεί να φιλοξενήσει το κάθε στάδιο

3. Όσα στάδια διαθέτουν BOX (διακεκριμένες θέσεις) θα μπορούν να τα διαθέσουν με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπερβαίνουν τα 10 άτομα ανά BOX. Συστήνεται όπως τα παράθυρα στις διακεκριμένες θέσεις παραμένουν ανοικτά. Σε περίπτωση που υπάρχει κλιματισμός, θα πρέπει να ακολουθούνται οι τεχνικές οδηγίες που εξέδωσε το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy