Χωρίς φιλάθλους η Σεντ Ετιέν στον τελικό κυπέλλου

Ο τελικός του κυπέλλου Γαλλίας, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου στο «Stade de France», ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και την Σεντ Ετιέν. Και όπως αποφάσισαν οι αρμόδιοι φορείς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι… τυχεροί που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα διά ζώσης, θα είναι μόλις 5.000.

Δεδομένο, που οδήγησε τους φιλάθλους των «στεφανουά» στην απόφαση να μην μεταβούν στην γαλλική πρωτεύουσα, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των πέντε μεγαλυτέρων συνδέσμων οργανωμένων της Σεντ Ετιέν (σ.σ. Associés Supporters, Green Angels, Indépendantistes Stéphanois 1998, Magic Fans και Union des Supporters Stéphanois).

Η διοργανώτρια Αρχή, αποφάσισε να διαθέσει από μόλις 900 «μαγικά χαρτάκια» στους φιλάθλους των δύο ομάδων, αριθμός που θεωρήθηκε πολύ μικρός για τις ανάγκες των «στεφανουά».

«Με 900 θέσεις για τους φιλάθλους μας και αδύνατες συνθήκες υγιεινής, αποφασίσαμε απρόθυμα, ότι κανένας από τους πέντε συνδέσμους της Σεντ Ετιέν, δεν θα υποστηρίξει τους «πράσινους» στο Saint-Denis. Σε συμφωνία με το σύλλογό μας, οι θέσεις που μας έχουν παραχωρηθεί, θα παραμείνουν κενές», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy