Ενώπιον δικαστηρίου οι γονείς του 19μηνου βρέφους στη Λεμεσό

Στο Μακάρειο Nοσοκομείο νοσηλεύεται 19 μηνών αγοράκι, το οποίο φέρει εκδορές και μώλωπες, με την αστυνομία να περνά χειροπέδες στη 24χρονη Λετονή μητέρα και στον 27χρονο Ε/κ πατέρα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα, Τετάρτη (8/7), οι δύο γονείς του 19μηνου βρέφους, οι οποίοι φέρεται να αρνούνται μέχρι στιγμής την οποιαδήποτε κακοποίηση του βρέφους.

Τα σημάδια κακοποίησης του βρέφους, εντοπίστηκαν από λειτουργό του γραφείου ευημερίας και μελών της Αστυνομίας, όταν η 24χρονη μητέρα κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για άλλη υπόθεση εναντίον του πατέρα.

Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Μακάρειο νοσοκομείο και εξετάστηκε από ιατροδικαστές και παιδοχειρουργό, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το παιδάκι φέρει εκχυμώσεις και μώλωπες.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση προσωποκράτησης. Στο χώρο του Δικαστηρίου συνελήφθη και ο 27χρονος πατέρας, την ώρα που μετέβη στο Δικαστήριο για να παρακολουθήσει τη διαδικασία που ήταν σε εξέλιξη και εκεί οι Αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του και συνελήφθη.

Ωστόσο η διαδικασία διεκόπη με την μητέρα και τον πατέρα να παρουσιάζονται εκ νέου σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy