Ένας δεκαπεντάχρονος στην προετοιμασία του Απόλλωνα(video)

Μαζί με την υπόλοιπη απαστολή του Απόλλωνα στις Πλάτρες βρίσκεται και ο δεκαπεντάχρονος Παντελής Μιχαήλ, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα των “γαλάζιων” Αλέξανδρου Μιχαήλ.

Ο Μιχαήλ διαπρέπει στις Ακαδημίες του Απόλλωνα ενώ πρόσφατα ο νεαρός τερματοφύλακας της ηλικίας 2005 και μέλος της ομάδας U15 Παντελής Μιχαήλ, επιλέχθηκε για να περάσει δοκιμαστικά στην ομάδα Σπόρτιγκ Λισσαβόνας.

Η επιλογή έγινε από τον προπονητή τερματοφυλάκων της πορτογαλικής ομάδας Hugo Telecao σε πρόσφατη του επίσκεψη στην Κύπρο και στα πλαίσια του CGS SUMMER CAMP AND WORKSHOP 2018. Τα δοκιμαστικά θα διεξήχθησαν από τις 7 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου του 2019.

Ο Παντελής είναι επίσης μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων ενώ έχει όλα τα προσόντα με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις να αφήσει το δικό του στίγμα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δείτε τον Παντελή Μιχαήλ στο βίντεο που αναρτησε ο Απόλλωνας με την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας στις Πλάτρες:

Το ξεχωριστό πρόγραμμα της τετράδας των τερματοφυλάκων μας

Το δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα ακολουθεί υπο τις οδηγίες του Γιώργου Νικολάου η τετράδα των τερματοφυλάκων της ομάδας μας, η οποία αποτελείται απο τους Joel Mall, Δημήτρη Δημητρίου, Μιχάλη Παπαστυλιανού και τον 15χρονο Παντελή Μιχαήλ.Ο πολύπειρος Γιώργος Νικολάου καλείται να προετοιμάσει κατάλληλα την τετράδα του και να παρουσιάσει για πολλοστή φορά ένα γκρουπ με τους κορυφαίους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. #ApollonFC #WeAreApollon #PreSeason #Training

Geplaatst door Apollon FC op Woensdag 8 juli 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy