Τέλος από Φενέρ ο Ομπράντοβιτς (pics)

Παρελθόν από την Φενερμπαχτσέ αποτελεί μετά από 7 χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους Τούρκους να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή.

Μετά από 7 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχαιρετά την Φενερμπαχτσέ. Ο Σέρβος προπονητής του οποίου η παραμονή στην Πόλη έγινε σήριαλ δεν θα συνεχίσει στους Τούρκους, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Την λύση της συνεργασίας ανακοίνωσε η Τουρκική ομάδα με την οποία στο διάστημα αυτό ο Ομπράντοβιτς κέρδισε μία Euroleague, τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι πως κατάφερε να βάλει στο μπασκετικό χάρτη την συγκεκριμένη ομάδα. Όσον αφορά την καριέρα του, όπως έγινε και μετά το τέλος του από τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος πολυνίκης προπονητής δεν θα εργαστεί για μία χρονιά και την επόμενη θα αποφασίσει για τον νέο σταθμό της μεγάλης του καριέρας.

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy