“Μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο, χαίρομαι που με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες”

Καυστικός ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα του για την προεδρία της Super League 1, καταφέρθηκε εναντίον όσων δεν τον ψήφισαν ενώ μίλησε και για εκείνους που τον προτίμησαν.

Βολές κατά… πάντων από πλευράς Αλέξη Κούγια, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Super League 1, αλλά και της ήττας του αναφορικά με την προεδρία της διοργανώτριας Αρχής.

«Είναι μια μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες. Δεν θα ήθελα να με ψηφίσει ποτέ η Ξάνθη, ο Βόλος, ή ο Παναιτωλικός. Είπα στον Αλαφούζο ότι συμπράττει με αυτούς που κάποτε θέλαμε να διώξουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ.

Και πρόσθεσε: «Αυτοί που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για άλλους λόγους, θα με βρουν μπροστά τους. Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρώτο ανάποδο πέναλτι θα σπάσει. Σήμερα ψήφισαν ομάδες που ανήκουν σε άλλους ή θα υποβιβαστούν».

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy