“Δεν έπρεπε να αρχίσουν προγραμματισμό, αφού προκηρύχθηκαν εκλογές…”

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε σήμερα ο Μάριος Μακρίδης που ηγείται του νέου συνδυασμού ενόψει της εκλογικής συνέλευσης του Άρη:

Αναλυτικά τι ανέφερε:

«Πάμε με δύο συνδυασμούς, πράγμα που δεν έπρεπε να προκύψει. Εγώ και οι συνεργάτες μου θέλαμε να βάλουμε υποψήφιοι για να βοηθήσουμε την ομάδα, είμαστε Αρηανοί από την γέννησή μας. Αυτή που είναι τώρα δεν είναι νυν διοίκηση. Ήθελαν να προχωρήσουν και κανείς άλλος να μην βάλει. Εμείς θα πηγαίναμε με υποψηφιότητες ανεξάρτητες, όχι με συνδυασμό αλλά τελικά πάμε με συνδυασμό. Εμείς χωρίς καμιά άλλη σκέψη έχουμε σκοπό να βοηθήσουμε. Εγώ μιλούσα με παλιούς ποδοσφαιριστές και φίλους της ομάδας και είπαμε να κατεβούμε να βοηθήσουμε. Αυτοί πρόβαλαν και λένε ή αυτοί ή κανείς. Ήταν πολύ εγωιστικό αυτό που είπαν δηλαδή μετά από αυτούς είναι το χάος. Ο Άρης δεν ανήκει σε κανέναν, ο Άρης είναι ιδέα με 90 χρόνια ιστορία».

 

«Παρέλασαν πολλοί επενδυτές πέρσι, αλλά κανείς δεν ανέλαβε. Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν επενδυτές ή δεν ήθελαν να αναλάβουν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει επενδυτής. Αρχές Φεβρουαρίου εμείς παραδώσαμε τις θέσεις μας για να γίνει νέο συμβούλιο και στην έκτακτη συνέλευση αποφασίστηκε να γίνουν διαβουλεύσεις για να αναλάβει μια διοίκηση. Εμείς φύγαμε με την προοπτική να γίνει ένας συνδυασμός από όσους μπορούν να βοηθήσουν και να εγκριθεί από τη συνέλευση. Αυτό δεν έγινε ποτέ και αυτοδιορίστηκαν όσοι ήθελαν. Δεν μπορώ να το πω παράτυπο, αλλά έπρεπε να περάσει από Γενική Συνέλευση. Ήρθε ο κορωνοϊός, έμειναν τα πράγματα στάσιμα και συναποφασίστηκε να γίνει μια εκλογική συνέλευση για να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα. Στον δρόμο κάποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ανδρέας Κισσονέργης και ο Μάριος Τσίγκης που άφησαν εποχή στην ομάδα, εξέφρασαν πρόθεση να βοηθήσουν και θα είναι στο συνδυασμό τον δικό μας. Εμείς έτσι ξεκινήσαμε».

 

Τι νιώθετε, θα κερδίσετε τις εκλογές; «Από πλευράς του άλλου συνδυασμού, κάνουν κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά. Εδώ και τρεις μέρες τρέχουν και βρίσκουν οποιονδήποτε, κυρίως ανθρώπους των Ακαδημιών, γονείς και τους εγγράφουν σαν νέα μέλη με παλιές ημερομηνίες για να τους φέρουν να ψηφίσουν, είναι πράγματα εξευτελιστικά που μειώνουν και τους ίδιους και το σωματείο. Γιατί να νομίζουν ότι ο Άρης είναι δικός τους; Εμείς δεν έχουμε προβεί σε καμιά παράτυπη ενέργεια και τους καλώ στην υστάτη να αποσύρουν αυτά που λένε. Είναι πράξεις σωτηρίας».

Ο προγραμματισμός έχει προχωρήσει: “Δεν έπρεπε να αρχίσουν προγραμματισμό, αφού προκηρύχθηκαν εκλογές. Μπορούσε να περιμένει δέκα μέρες ο προγραμματισμός. Ήταν σίγουροι ότι θα βγούνε»;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy