“Ήμασταν πανέτοιμοι, τολμώ να πω ότι μας βόλευε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα”

Άρχισε στις 21:30 στη Cablenet η εκπομπή “Χωρίς Var”, στην οποία είναι καλεσμένος ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης. Ήδη ο πρόεδρος των “γαλάζιων” αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: “Σίγουρα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα και η ζωή μας. Νομίζω ότι η ομοσπονδία είχε ετοιμάσει ένα πρωτόκολλο βάση του πρωτόκολλου της Γερμανικής ομοσπονδίας. Αν το αποδεχόταν η κυβέρνηση, εμείς σαν Απόλλωνας ήμασταν πανέτοιμοι να αγωνιστούμε. Όταν πήγαμε στο προεδρικό, ήταν ξεκάθαροι οι αρμόδιοι. Δέχθηκαν αρκετά πράγματα αλλά υπήρχαν και πράγματα που δεν μπορούσε η κυβέρνηση να δεχθεί.”

Για τον λόγο που δεν έγινε κατορθωτό να συνεχιστεί: “Το πρωτόκολλο ήταν βασισμένο στην Γερμανική ομοσπονδία, την πρώτη από τις μεγάλες χώρες που επανήρχισε. Το μεγάλο εμπόδιο ήταν η άρνηση των επιδημιολόγων σε περίπτωση που βρισκόταν ένα κρούσμα σε μια ομάδα. Δεν θα μπορούσε να απομονωθεί το συγκεκριμένο κρούσμα και να γίνουν εξετάσεις και να συνεχίσει η ομάδα. Ήταν ξεκάθαροι ότι θα έπρεπε να μπαίνει ολόκληρη η ομάδα σε απομόνωση.”

Για το αν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί η ομάδα του: “Ήμασταν πανέτοιμοι, τολμώ να πω ότι μας βόλευε. Ήρθαν πίσω ποδοσφαιριστές, ήμασταν στο πρωτάθλημα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αλλά όταν έρχεται ο Υπουργός Υγείας και λέει ότι δεν θα γίνει καμία έκπτωση στα διατάγματα της Κυβέρνησης, αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο ήταν να συνεχίσουμε.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy