Προς το παρόν μεταγραφές από Λατινική Αμερική, Γαλλία αλλά και Κύπρο!

Οι δυσκολίες στη φετινή Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι πολλές καθότι η πανδημία του κορωνοιού έφερε πολλές αλλαγές. Πολλά είναι τα πρωταθλήματα που θα ολοκληρωθούν τέλη Ιουλίου και πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους καθώς παρατάθηκαν τα συμβόλαια τους.

Προς το παρόν οι μεταγραφές που έγιναν αφορούν ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική που “θερίζει” ο κορωνοιός, Σάντος ΑΠΟΕΛ, Έουλερ ΑΕΛ, από Γαλλία  όπου διακόπηκε το πρωτάθλημα, Crehin Νέα Σαλαμίνα και αλλά και από Κύπρο, Παπαφώτης, Αμπαρτζουμιάν Ανόρθωση και πολύ πιθανόν ο Παπουλής.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ομάδες μας έχουν υποχρεώσεις και άλλοι που είναι ήδη συμφωνημένοι προφορικά, σκέφτονται τι θα πράξουν και πως θα έρθουν στο νησί πιο γρήγορα, Ντιγκινί, Νταμπό Απόλλωνας. Οι περισσότερες μας ομάδες ίσως ξεκινήσουν την προετοιμασία τους χωρίς ολοκληρωμένο ρόστερ και κυρίως αυτές που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy