Ισοφαρίστηκε στο 97+ η Βαλένθια

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας και στο 1-1 με τη Λεβάντε, συμβιβάστηκε η Βαλένθια, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (97΄), ο Μελέρο με πέναλτι χάρισε τον έναν βαθμό στη Λεβάντε σοκάροντας τους γηπεδούχους.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική στην εξέλιξή της, με τις «νυχτερίδες» να έχουν την καλύτερη στιγμή τους στο α΄ μέρος, στο 29ο λεπτό, όταν η μπάλα από το σουτ του Σολέρ βρήκε δοκάρι. Η Λεβάντε είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 36’ και στο 40’ με τον Ροσίνα, ο οποίος όμως νικήθηκε και τις δύο φορές από τον Σίλεσεν. Ο Σολέρ είχε ευκαιρίες να σκοράρει και στο β΄ μέρος, οι οποίες πάντως δεν στέφθηκαν από επιτυχία, ενώ στο 74’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρουτζέ.

Στο 89ο λεπτό, όμως η Βαλένθια, μετά από ασφυκτική πίεση, άνοιξε το σκορ με τον Ροντρίγκο! Οι φιλοξενούμενοι, έστω και με δέκα παίκτες δεν τα παράτησαν και μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη φάση, για την οποία χρησιμοποιήθηκε το VAR, το εύστοχο πέναλτι του Μερέλο άφησε ικανοποιημένη τη Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην 6η θέση με 45 βαθμούς την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στην 11η θέση με 34.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy