Ήρθε η ανανέωση Κέρκεζ και πλέον ο προγραμματισμός μπαίνει σε πιο εντατικούς ρυθμούς

Η πολυαναμενόμενη επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ ήρθε χθες(12/6) και πλέον ο προγραμματισμός συνεχίζεται με πιο έντονους ρυθμούς.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει με τους Παπαφώτη και Εουλέρ, ενώ αναλόγως των ανανεώσεων θα προκύψουν οι επόμενες κινήσεις που όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου, Αριάδνη Γενεθλίου σε πρόσφατες δηλώσεις θα είναι άλλες τρεις.

Σε σχέση με το υπάρχων ρόστερ, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Αντάμοβιτς, Βοζίνια, Αβραάμ, Χάρης Κυριάκου, Μουστάκης και Στυλιανός Παντελή. Σύντομα αναμένεται να γίνει επέκταση συμβολαίου και στον Αντρέ Τεϊσέιρα ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται με τον Γκαστανιάγα για να παραμείνει με μειωμένες απολαβές. Την ίδια στιγμή σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα των Γερολέμου που του έγινε πρόταση για ανανέωση αλλά ο νεαρός περιμένει.

Στην αναμονή βρίσκονται οι “γαλαζοκίτρινοι” και για την απάντηση του Μεντόγεβιτς στην πρόταση που του έγινε με μειωμένες απολαβές, ενώ πρόταση με μειωμένες απολαβές έγινε και στον Πρόσεκ, ο οποίος μάλλον αποχωρεί.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy