Αυτές είναι οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του κέντρου στον Πρωτάρα

Συνεχίζεται ο ντόρος στον απόηχο των πάρτι που έγιναν κατά τη διάρκεια του τριημέρου σε νυχτερινό μαγαζί στον Πρωταρά.

Πλέον οι ιδιοκτήτες του εν λόγω μαγαζιού βρίσκονται αντιμέτωποι με εννέα κατηγορίες, οι έξι αφορούν τον  νόμο περί λοιμοκάθαρσης και άλλες 3 κατηγορίες που αφορούν το γεγονός ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

Μιλώντας στο OMEGAlive, αστυνομικές πηγές ξεκαθάρισαν αρχικά ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, για την συγκεκριμένη υπόθεση, η ποινή είναι στην ευχέρια του δικαστηρίου και προνοείται μέχρι και 3χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και 6 μήνες φυλάκιση.

Ωστόσο όπως μας λέχθηκε το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ξεχωριστές ποινές για κάθε κατηγορία, το ζήτημα είναι κατά πόσο οι ποινές θα είναι συντρέχουσες ή διαδοχικές. Αν οι ποινές είναι συντρέχουσες τότε θα εκτιθεί η μέγιστη ποινή αν είναι διαδοχικές τότε θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Την ίδια ώρα, όπως πληροφορούμαστε υπάρχει έντονη δυσφορία στις τάξεις της Αστυνομίας για την κριτική που ασκείται, καθώς αρμοδιότητα για ελέγχους σε νυχτερινά μαγαζιά και εστιατόρια έχει το Υφυπουργείο Τουρισμού και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy