Ιούλιο βγάζουν νέο πρόεδρο στον Απόλλωνα

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας η Γενική εκλογική συνέλευση του Σωματείου Απόλλων που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 10 Απριλίου και αναβλήθηκε λόγω κορώνοιού, το πιο πιθανόν είναι να γίνει μέσα στον Ιούλιο.

Η συνέλευση θα είναι εκλογική αφού όπως είναι γνωστό ο νυν πρόεδρος του Σωματείου του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει. Ήδη μετά την καραντίνα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συζητήσεις και έχει καταρτιστεί ο σχηματισμός που θα υποβάλει υποψηφιότητα με επικεφαλή τον Ξενοφώντα Χαραλάμπους.

Βάση καταστατικού του Σωματείου του Απόλλωνα, δικαιούται το οποιοδήποτε μέλος να υποβάλει την υποψηφιότητα του μέχρι και 48 ώρες πριν τη συνέλευση και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μάλλον δεν θα υπάρχουν άλλοι ανθυποψήφιοι, χωρίς να είναι οτιδήποτε σίγουρο. Εντός των ημερών θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση σύγκλισης της Γενικής εκλογικής συνέλευσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy