Ανανεώνει στην Νάπολι ο Μέρτενς

Ο Ντρις Μέρτενς είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νάπολι, που θα τον διατηρήσει στις τάξεις των «παρτενοπέι» ως το 2022.

Ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε κοντά στο να εγκαταλείψει τον ιταλικό νότο με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν, με την Τσέλσι και την Ίντερ να ανταγωνίζονται για τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο, ο Sky Sport Italia αναφέρει ότι ο παίκτης και ο σύλλογος του είναι σε «απόλυτη συμφωνία» για τη συνέχιση της σχέσης τους και τα συμβόλαια θα μπορούσαν να υπογραφούν άμεσα.

Ο 33χρονος Μέρτενς αναμένεται να λάβει 4 εκατομμύρια ευρώ για καθεμία από τις επόμενες δύο σεζόν στο «Σαν Πάολο», καθώς και 2,5 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για την υπογραφή του.

Με 12 γκολ σε 29 παιχνίδια φέτος, ισοβαθμεί με τον Μάρεκ Χάμσικ στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών για τη Νάπολι, αλλά σύντομα αναμένεται να μείνει μόνος πρώτος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy