Το νέο μαγαζί του Διονύση – Ποια συμπαίκτρια του προσέλαβε(vid, pic)

Αν και τον βλέπουμε ακόμη στα επεισόδια του MasterChef, ωστόσο, ο Διονύσης Πρώιος ο οποίος θα είναι στην τριάδα που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι έχει βγει από το παιχνίδι εδώ και μήνες.

Ο ίδιος έχει ήδη δικά του μαγαζιά, όπως έχουν πει αρκετές φορές οι κριτές μιλώντας για εκείνον, ενώ τώρα προκύπτει ότι προσέλαβε μία από τις συμπαίκτριές του στο MasterChef.

Ο λόγος για τη Μάρλεν Γρυντάκη, την οποία ο 55χρονος μάγειρας προσέλαβε στο μαγαζί του. Οι δυο τους άλλωστε, όπως βλέπουμε και στα επεισόδια του MasterChef που παρακολουθούμε, έχουν έρθει αρκετά κοντά και κάνουν παρέα.

Το μαγαζί λέγεται Urban Garden και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή.

Φυσικά, τους τοίχους έχει ζωγραφίσει ο ίδιος εξάλλου είναι γνωστές οι καλλιτεχνικές του δεξιοτεχνίες, άλλωστε μέσω αυτών είχε γνωρίσει και είχε γίνει φίλος με τον Λάκη Γαβαλά, του οποίου είχε ζωγραφίσει το σπίτι στη Μύκονο.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day, σε συνέντευξη που πήρε από την 22χρονη Βραζιλιάνα σύντροφο του Διονύση, η οποια αποκάλυψε πολλα, ενώ έδειξε και το υπέροχο νέο μαγαζί του Διονύση με την εντυπωσιακή διακόσμηση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy