Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 1-4: Διασυρμός και… περιπέτειες!

Η Λεβερκούζεν γνώρισε τον εντός έδρας διασυρμό από τη Βόλφσμπουργκ με 4-1 και η μάχη για το σεντόνι έχει ακόμα αρκετό δρόμο… Βήμα Ευρώπης οι Λύκοι.

 

H Λεβερκούζεν είχε την κατοχή, αλλά και τις τρύπες στην άμυνα. Η Βόλφσμπουργκ βρήκε αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύθηκε τα κενά και απείλησε. Ο Πόνγκρασιτς και ο Βέγκορστ έχασαν καλές ευκαιρίες, ενώ στο 16′ ο Χραντέτσκι έσωσε τους γηπεδούχους στην προσπάθεια του Βίκτορ. Η πρώτη καλή στιγμή για τις «ασπιρίνες» ήρθε στο 39′ με τον Χάβερτς, αλλά ο 20χρονος δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά. Αντίθετα, ο Πόνγκρασιτς στο 43′ ήταν εύστοχος πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του στη Bundesliga. Οι Λύκοι είχαν την ουσία και σε τέσσερα λεπτά… καθάρισαν το ματς. Στο 64′ ο Αρνολντ με συρτό φάουλ και ευθύνη του Χάβερτς πέτυχε το 2-0 και στο 68΄ο Στέφεν σημείωσε το 3-0. Πάρτι για τη Βόλφσμπουργκ, μιας και στο 75′ πάλι ο Πόνγκρασιτς πέτυχε το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι «ασπιρίνες» ήταν να μειώσουν στο 85′ με τον Μπάουμγκαρτλινγκερ.

Λεβερκούζεν: Χράντετσκι, Μπέντερ (46΄ Ντράγκοβιτς), Βάιζερ (46′ Μπάουμγκαρτλινγκερ), Βέντελ, Ταπσόντα, Αράνγκις, Μπελαράμπι (46′ Βιρτζ), Ντεμιρμπάι (65′ Αλάριο), Αμίρι, Χάβερτς, Ντιαμπί (74΄Μπέιλι)

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς, Ρουσιγιόν, Μπρουκς (82΄Κνόκε), Μπαμπού, Πόνγκρασιτς, Αρνολντ, Στέφεν (76΄Μαρμούς), Σκλάγκερ, Μπρεκάλο (65′ Γκίντσεκ), Βέγκορστ, Ζοάο Βίκτορ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy