“Θα μας παντρέψει με άδρωπο” ο Κούμας!!!

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας απαντά στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ για τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, υπό το βάρος της πανδημίας του κορωνοϊου.

Τρομερή εντύπωση μας κάνει η απάντηση του σε ερώτηση αν η απόφαση για οριστική διακοπή είχε “μαγειρευτεί” από πριν με σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα οικονομικά και αγωνιστικά των σωματείων, ο πρόεδρος της ΚΟΠ απάντησε το “κορυφαίο”.

“Τα οικονομικά δεδομένα των Σωματείων ήταν ασφαλώς κάτι που λήφθηκε υπόψη και το αναφέραμε και στην ανακοίνωση μας για τη διακοπή των Πρωταθλημάτων. Τα Σωματεία από τη διακοπή, θα χάσουν σημαντικά ποσά από τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγούς. Άρα, πως μπορεί να υποστηρίζει κάποιος ότι μοναδικός γνώμονας μας για την απόφαση που πήραμε, ήταν τα οικονομικά συμφέροντα των Σωματείων;

Καλά πως είναι δυνατόν να χάνουν οικονομικά οφέλη και να ψηφίζουν διακοπή του πρωταθλήματος; Ας μας τετραγωνίσει κάποιος τον κύκλο και να μας το εξηγήσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy