Μας πήρανε για κορόιδα και παλαβούς…

Έγινε το αυτονόητο σήμερα(15/5) στη ψηφοφορία του Διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι υπέρ της οριστικής διακοπής.

Τι μας παραξένεψε; Η απάντηση που μας τρελαίνει είναι οι ανακοινώσεις τρίων ομάδων που ψήφισαν υπέρ της διακοπής του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Ομόνοιας!!!

Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις των τριών που το πιο πιθανόν θα μας περνάνε για κορόιδα και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΠΟΕΛ: “Καμία ομάδα δεν κατέκτησε στο γήπεδο τον τίτλο του πρωταθλητή εξού και δε θα αναγράφεται αυτός ο τίτλος πουθενά, ούτε το τρόπαιο του πρωταθλητή θα κοσμεί τη βιτρίνα κάποιας ομάδας. Η ιστορία θα γραφτεί με ένα κενό για να μας θυμίζει τι συνέβηκε στον πλανήτη και πως αυτό το δυσάρεστο γεγονός αποτυπώθηκε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Κύπρου”.

Απόλλωνας: “Θα πρέπει να ειπωθεί ότι με την απόφαση της ΚΟΠ να διακόψει το Πρωτάθλημα, οι οικονομικές συνέπειες για την Ομάδα μας θα είναι σοβαρές και αλυσιδωτές αφού μειώθηκαν και θα συνεχίσουν να μειώνονται τα εισοδήματα μας και θα επηρεαστούν περαιτέρω από συμβάσεις που έχουμε καταρτίσει με τηλεοπτικό κανάλι αλλά και χορηγούς”.

Ομόνοια: “Αξίζουμε την 1η θέση της βαθμολογίας και με μεγάλη χαρά θα εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στα προκριματικά του Champions League.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Οι ιδρυτές, οι ιστορικοί ηγέτες και οι μεγάλες μορφές του Σωματείου μας, όλοι όσοι μόχθησαν για τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά και ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είμαστε βέβαιοι πως σήμερα νιώθουν όπως και εμείς, περήφανοι! Από τον αγώνα επιβίωσης και τις αγχωτικές ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξανά πρώτη στην Κύπρο έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την πορεία της”.

Υ.Γ: Ο ΑΠΟΕΛ χαίρεται που θα έχει κενή θέση πρωταθλητή, ο Απόλλωνας θα έχει οικονομικό πρόβλημα με τη διακοπή αλλά τη ψήφισε και η Ομόνοια πανηγυρίζει!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy