“Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι η απόφαση που θα παρθεί την ερχόμενη Παρασκευή, όμως ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα”

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε σήμερα(12/5) στον Super Sport FM 104.0 για την θέση της Ανόρθωσης που δεν αλλάζει σε καμιά περίπτωση και δεν είναι άλλη από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

«Από την αρχή ήταν ξεκάθαρη η θέση μας, ότι όλες οι διοργανώσεις πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Μέσω επιστολών μας και διαφόρων ενεργειών μας, το δείξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάρθηκε απόφαση από την ΚΟΠ να ετοιμάσει και να παρουσιάσει ένα πρωτόκολλο στην Κυβέρνηση και αναμένουμε να γίνει αυτό και το τι θα προκύψει», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβουμε τυχόν διακοπή. Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα που θα παρθεί την επόμενη Παρασκευή, όμως ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα. Ευελπιστούμε ως ακολούθως να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλήματος».

Για το τι απόφαση αναμένουν στην «Κυρία» να ληφθεί: «Βασικό μέλημα μας είναι η υγεία όλων όσων εργάζονται στην ομάδα. Για αυτό και θα παρουσιαστεί αυτό το πρωτόκολλο στην Κυβέρνηση. Όλοι όσοι είναι κοντά στο χώρο του αθλητισμού, δεν βρίσκουν άλλη λύση, παρά την επανέναρξη, σε σχέση και με το τι μας έχουν αναφέρει οι ειδικοί, έστω και χωρίς κόσμο. Μέχρι την διακοπή ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων. Δεν πρέπει να ακούμε… επιλεκτικά τους ειδικούς. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν, μπορούμε να επιστρέψουμε και να μπούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το ότι η Ανόρθωση δεν έχει αρκετά συμβόλαια που ολοκληρώνονται: «Είναι αποτέλεσμα και συνέπεια της επιτροπής προγραμματισμού. Κάποιες φορές όταν κάνεις αυτές τις ενέργειες, μέσα σε τέτοιες συνθήκες, βγαίνουν σε καλό».

Για το αν έχει επέλθει συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές: «Υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Οι ποδοσφαιριστές, γενικότερα, αντιλαμβάνονται πλήρως την κατάσταση. Νιώθουν την ασφάλεια ανάλογα και το τι έχει δείξει η διοίκηση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μέχρι και την διακοπή. Δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια συμφωνία, την κατάλληλη στιγμή όπως θεωρούμε ότι θα υπάρξει».

Για τη θέση της Ανόρθωσης για αύξηση των ομάδων σε 14: «Αυτή η κουβέντα άνοιξε στην Άτυπη Γενική Συνέλευση. Είναι γνωστή η θέση μας που διατυπώθηκε και από τον πρόεδρο που όπως ανέφερε, δεν βλέπει τον λόγο γιατί να υπάρχουν περισσότερες ομάδες, αφού είδαμε ότι μέχρι τη διακοπή δεν υπήρχε αδιάφορη ομάδα. Αντιλαμβάνεστε ποια είναι η θέση μας».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που θα προκύψουν: «Γενικότερα οι ομάδες θα συναντήσουν διάφορες οικονομικές δυσκολίες, όχι μόνο η Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε με τα νέα οικονομικά δεδομένα να διαμορφώσουμε και τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς. Θα είναι λίγο δύσκολο να δούμε και κόσμο πίσω στα γήπεδα. Γίνονται κάποιες σκέψεις και συζητήσεις. Αναμένουμε όμως πρώτα να δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη, για να ξέρουμε τι θα γίνει την… επόμενη ημέρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy