Έτοιμο το πρωτόκολλο επανέναρξης, τα κυριότερα του σημεία!

Έτοιμο φαίνεται να είναι το πρωτόκολλο που θα δοθεί για έγκριση στην κυβέρνηση από την ΚΟΠ. Το πρωτόκολλο φαίνεται πως θα πάρει την έγκριση, αφού όπως ανέφερε νωρίτερα σήμερα(12/5) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι εναρμονισμένο με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι τα βασικά σημεία του πρωτοκόλλου είναι ότι θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα και πριν τους αγώνες δειγματοληπτικοί έλεγχοι τεστ, σε όλα τα μέλη της ομάδας, τεχνικό επιτελείο, προπονητές, γυμναστές και φυσικά ποδοσφαιριστές.

Θα απαγορεύεται σε παράγοντες και ιθύνοντες της κάθε ομάδας να μπαίνουν στον χώρο των αποδυτηρίων και να έρχονται σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη των ομάδων. Σημαντικό βασικό επίσης σημείο είναι ότι σε περίπτωση κρούσματος αυτό θα απομονώνεται, θα γίνεται ιχνηλάτηση όλων όσων ήρθαν σε επαφή μαζί του και στη συνέχεια θα αποσύρεται για συνεχή έλεγχο, χωρίς να έχει συνέπειες όλη η ομάδα αλλά όσοι επηρεάζονται.

Στο πρωτόκολλο υπάρχουν επίσης και όλα τα απαιτούμενα προστατευτικά μέτρα, αποστάσεις, υγειονομικές οδηγίες, ξεχωριστά προσωπικά ατομικά στοιχεία, παγούρια και άλλα.

Το πρωτόκολλο θα αποτελέσει συζήτηση στη σύσκεψη στο προεδρικό την Πέμπτη(14/5) για να λυθούν απορίες και την Παρασκευή θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις από την Εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy