Επανέναρξη μόνο του πρώτου γκρουπ και με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα!!!

Σύμφωνα με την τελευταία μας πληροφόρηση θα έχουμε συνέχιση του πρωταθλήματος αλλά μόνο του πρώτου γκρουπ της Α΄κατηγορίας.

Η χθεσινή(9/5) απόφαση του Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για οριστική διακοπή των διοργανώσεων Β’ και Γ’ Κατηγορίας, καθώς και των διοργανώσεων, Futsal Ανδρών και U19 A’ Κατηγορίας και του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco, χωρίς να υπάρχει διαβάθμιση δεν αφήνει περιθώρια στην επανέναρξη του δεύτερου γκρουπ αφού κανείς δεν θα κινδυνεύει να διαβαθμιστεί. Άλλωστε και οι έξι ομάδες, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός, Πάφος, Ε.Ν.Π, Εθνικός Άχνας και Δόξα ήταν συμφωνημένοι και ήθελαν οριστική διακοπή.

Από κει και πέρα οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι, οι ομάδες θα γίνουν 14 με την άνοδο του Ερμή και της Καρμιώτισσας, ενώ το επόμενο πρωτάθλημα δεν θα έχει πλέι-οφ, αλλά θα γίνει με τον παλιό τρόπο των δύο γύρων και θα πέσουν τέσσερις ομάδες για να γίνουν τη σεζόν 2021-2022 και πάλι 12 οι ομάδες επανερχόμενοι στο σύστημα το πιο πιθανό των πλέι-οφ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy