Ένα το σίγουρο, άλλα δύο σενάρια!!!

Μετά την άτυπη Γενική συνέλευση αλλά και τη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ χθες(8/5), η σίγουρη απόφαση που πάρθηκε είναι η διακοπή των πρωταθλημάτων στις μικρές κατηγορίες. Η ιστοσελίδα μας πληροφορείται και για κάτι άλλο που πλέον φαντάζει να είναι σίγουρο, κάτι που σας πληροφορήσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο και είναι η αύξηση των ομάδων της Α΄κατηγορίας σε 14!

Οι πληροφορίες μας αυτό λένε, όμως δεν ξεκαθαρίζουν το πώς θα γίνει. Από χθες κυκλοφόρησε ότι αν ανεβούν οι δύο, Ερμής και Καρμιώτισσα σενάριο που παίζει, αδικείται κατάφωρα ο Άρης και δεν υπάρχει λόγος να παιχτεί το δεύτερο γκρουπ της Α΄κατηγορίας.

Νέες πληροφορίες μας που “εισπράξαμε” πριν από λίγο, αναφέρουν ότι στο τραπέζι υπάρχουν ακόμα δύο σενάρια, με το καθένα να έχει τις δικές του πιθανότητες.

Σενάριο πρώτο να παιχτεί το δεύτερο γκρουπ της Α΄κατηγορίας και να διαβαθμιστεί ο δωδέκατος, έτσι να ανέβουν τρεις και να μην αδικηθεί ο Άρης και σενάριο δεύτερο, να παιχτεί και πάλι το δεύτερο γκρουπ της Α΄κατηγορίας, να υποβαθμιστούν δύο ομάδες, ο ενδέκατος και δωδέκατος στη βαθμολογία και να ανέβουν τέσσερις, που σ΄αυτή την περίπτωση εκτός από τον Άρη θα ανέβει και η Αγία Νάπα.

Όσον αφορά τις πιθανότητες των δύο σεναρίων τα συμπεράσματα δικά σας, τουλάχιστον αν συμβεί ένα από τα δύο δεν θα αδικηθεί η ομάδα του Άρη!!!

Ότι είναι να γίνει θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy