“Μπορούν τα παιχνίδια να γίνουν και πρωί…”

Ο αρχηγός της ομάδας του Άρη, Γιώργος Μαλεκκίδης μίλησε σήμερα(5/5) στο Sports1.

Αρχικη τοποθέτηση: “Πριν τα μέτρα η κατάσταση ήταν πιο περιορισμένη. Μόνο ένα τροχάδι ή κάποιες ασκήσεις με μπάλα σπίτι. Τώρα που είναι πιο χαλαρά μπορείς να κάνεις πιο έντονη προπόνηση. Δίπλα στη θάλασσα αλλάζει και η ψυχολογία”.

Για το πως επηρεάστηκαν οι παίκτες: “Θεωρώ σε όλους τους παίκτες επηρεάζεται από το ψυχολογικό. Ο ποδοσφαιριστής είναι συνηθισμένος στην ένταση και δεν μπορεί να είναι κλεισμένος. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε τη ψυχολογία όπως διάφορες δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα και να παρακολουθούμε μαθήματα για το πανεπιστήμιο”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: “Δεν είναι τόσο δίκαιο και σωστό να ξεκινήσει η Α΄Κατηγορία και να σταματήσουν οι πιο κάτω κατηγορίες. Από τη στιγμή που έδωσαν το ΟΚ οι επιδημιολόγοι και η κυβέρνηση έδωσαν το πράσινο φως. Η ομάδα είναι 3 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και σε 8 αγώνες πολλά μπορούν να γίνουν”.

Για το πως μπορούν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια: “Σίγουρα θα δουν οι ειδικοί την ώρα. Μπορούν τα παιχνίδια να γίνουν και πρωί. Η ώρα 9 για παράδειγμα. Πρώτα είναι η υγεία όμως αφού λένε οι ειδικοί ότι μπορεί να συνεχιστεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Όση προπόνηση και να γίνεται στο σπίτι”.

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα της Β κατηγορίας που θέλει επανεκκίνηση: “Σίγουρα θα παίξει ρόλο, γιατί λογικά θα γίνει ψηφοφορία. Είναι ένα λεπτό θέμα που θέλει ιδιαίτερο χειρισμό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy