“Πασάρει” τις ευθύνες στις ομάδες ο Κούμας!

Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι, ο πρόεδρος της ΚΟΠ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σχετικά με την απόφαση που πρέπει να πάρει για οριστική διακοπή ή για συνέχιση του πρωταθλήματος. Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενα μας άρθρα ο ίδιος πρότεινε την οριστική διακοπή.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ήδη έχει ενημερώσει την ΟΥΕΦΑ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και πλέον θέλει να ρίξει το μπαλάκι αλλού. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι ήδη ενημέρωσε τους προέδρους τόσο της Α΄κατηγορίας, όσο και της Β΄κατηγορίας για να προσέλθουν σε γενική συνέλευση την προσεχή εβδομάδα για να πάρουν αποφάσεις.

Όπως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή σίγουρα θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, αφού όλες οι ομάδες είναι υπέρ της διακοπής εκτός από τον Άρη. Για το δεύτερο γκρουπ της Α΄κατηγορίας και εκεί φαίνεται να ξεκάθαρα τα πράγματα με όλες τις ομάδες να θέλουν οριστική διακοπή, ενώ για το πρώτο γκρουπ της Α΄κατηγορίας φαίνεται ότι η Ανόρθωση που θέλει συνέχιση, έχει αλλάξει τα δεδομένα και ίσως διεξαχθούν οι αγώνες και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις της Ευρώπης.

Δύο μεγάλες εκκρεμότητες που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν είναι η διεξαγωγή ή όχι του Κυπέλλου και ο υποβιβασμός και ή άνοδος αν θα υπάρξουν ή όχι!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy