Ένταλμα σύλληψης κατά Ελληνοκύπριου για τις απειλές εναντίον Κωστρίκη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 36χρονου Ελληνοκύπριου εξέδωσε η Αστυνομία αναφορικά με τις απειλές που δέχθηκε ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, Λεόντιος Κωστρίκης.

Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του 36χρονου. Tο εν λόγω πρόσωπο άφησε τα απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο του γραφείου του Λεόντιου Κωστρίκη απειλώντας τον, να σταματήσει στις δημόσιες τοποθετήσεις του να αναφέρει ότι η εξεύρεση εμβολίου θα θέσει τέλος στην πανδημία.

Στην καταγγελία αναφέρθηκε το απόγευμα η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, κατά την έναρξη της καθιερωμένης καθημερινής ενημέρωσης για τα κρούσματα κορωνοϊού της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, μεταφέροντας παράλληλα μήνυμα καταδίκης του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Σύμφωνα με την κ. Κυριάκου ο κ. Κωστρίκης δεν ήταν παρών στην σημερινή ενημέρωση των αποτελεσμάτων, αφού όπως είπε, βρισκόταν σε αστυνομικό σταθμό, ώστε να προβεί σε καταγγελία εναντίον προσώπων, που τον απείλησαν τηλεφωνικώς.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy