Καιρός να πάρουν αποφάσεις ΚΟΠ και ομάδες… μας κούρασαν!

Πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους ΚΟΠ και ομάδες, αφού σήμερα(28/4) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης τους “άδειασε” λέγοντας σε δηλώσεις του ότι δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης αυτή την ώρα το πρωτάθλημα και θα πρέπει η ομοσπονδία να πάρει την απόφαση είτε για επανέναρξη είτε για οριστική διακοπή. Περίμεναν όλοι την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις για το ποδόσφαιρο λες και δεν υπάρχει άλλα που πρέπει να δουν σ΄αυτό το κράτος.

Προσωπική μας ταπεινή γνώμη είναι ότι το θολό τοπίο βόλευε πολλούς που στο μυαλό τους είχαν μόνο το οικονομικό κομμάτι και όχι το άθλημα. Άλλωστε αυτό είναι γνωστό σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου. Πάρτε επιτέλους μια απόφαση και μην κρύβεστε. Ρωτάτε τους ειδικούς επιδημιολόγους και πράξετε αναλόγως.

Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Αυτός ο κάποιος ή οι κάποιοι που θα αποφασίσουν, να μην βάλουν μπροστά και πάλι το χρήμα και το συμφέρον αλλά το καλό του αθλήματος αφού πάρουν τις κατευθυντήριες γραμμές από τους επιδημιολόγους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy