Η Μπαρτσελόνα πουλάει τον Αρτούρ στην Γιουβέντους και θέλει τον Πιάνιτς

Όλο και πιο πιθανή η παραχώρηση του Αρτούρ στην Γιουβέντους από την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει στην θέση του τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ανταλλαγή Αρτούρ – Μίραλεμ Πιάνιτς ενόψει; Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στην Γιουβέντους για να διαπραγματευτεί και επίσημα με τον Αρτούρ μια πιθανή συμφωνία.

Παρ’ ότι ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος δεν «καίγεται» για να αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου», οι Μπλαουγκράνα είναι ανοιχτοί για την πώλησή του, προβληματισμένοι με την αστάθεια στην απόδοσή του, τους τραυματισμούς, αλλά και κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα. Δεν πρόκειται, βεβαίως, να παραχωρήσουν με το… αζημίωτο τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο απέκτησαν αντί 31+9 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, από την Γκρέμιο.

Η Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένη να ανταποκριθεί στα οικονομικά «θέλω» του καταλανικού συλλόγου αλλά, στην εποχή του κορονοϊού, θεωρείται πολύ πιθανή μια ανταλλαγή ποδοσφαιριστών, μαζί βεβαίως με κάποιο χρηματικό ποσό.

Στην Μπάρτσα αρέσει εδώ και χρόνια ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος βεβαίως είναι πλέον τριάντα ετών και δεν έχει την επαγγελματική… μακροβιότητα του Αρτούρ, αλλά έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια καλού ποδοσφαίρου μπροστά του.

Εκτός από τον Βόσνιο κεντρικό μέσο, στους Μπλαουγκράνα αρέσει από την Γηραιά Κυρία και ο Ουρουγουανός, επίσης κεντρικός μέσος, Ροδρίγο Μπετανκούρ, αλλά σε ένα δεύτερο πλάνο.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy