Διαβάζει, μορφώνεται, περνά όμορφα και αναμένει να γίνει δεύτερη φορά πατέρας ο Μολ

Στην ιστοσελίδα «blick.ch», μίλησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Ζοέλ Μολ, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για την επόμενη μέρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τον Κορωνοϊό. Μάλιστα ο Ελβετός, έδωσε τα εύσημα στην Κυβέρνηση του νησιού για τα γρήγορα μέτρα, ενώ αποκάλυψε πως περιμένει το δεύτερο παιδί του μαζί με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλ.

Για την κατάσταση στη Κύπρο λόγω Κορωνοϊού, είπε: «Παραλίες άδειες, ξενοδοχεία άδεια. Δεν υπάρχει άνθρωπος εδώ. Στην Κύπρο είναι πολύ αυστηροί. Για να βγεις από το σπίτι πρέπει να πάρεις άδεια μέσω sms, το οποίο πρέπει να δείξεις, αν σε σταματήσουν, διαφορετικά έχει πρόστιμο 300 ευρώ. Έχεις μόνο μια έξοδο την ημέρα, συνεπώς αν πάω για τρέξιμο δεν μου επιτρέπεται αργότερα να πάω για ψώνια».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως μετά την διακοπή θα είναι έτοιμος καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του: «Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχα χτυπήσει στον έσω σύνδεσμο. Αξιοποίησα τη διακοπή, για να γίνω ξανά εντελώς καλά. Θα είμαι πανέτοιμος, αν συνεχίσουμε».

Έπειτα, για την έκβαση του πρωταθλήματος, τόνισε: «Στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που θέλουν οριστική διακοπή της σεζόν για οικονομικούς λόγους. Η χώρα πάντως έχει αντιδράσει εξαιρετικά στην όλη κρίση του Kορωνοϊού. Καθημερινά έχουμε 4 έως 6 νέα κρούσματα. Τέλη Απριλίου τα περιοριστικά μέτρα θα χαλαρώσουν κάπως. Πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούμε να προπονηθούμε και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα του: «Με την Ιζαμπέλ φίλη μου διαβάζουμε πολύ ή μορφωνόμαστε. Η φίλη μου κάνει τώρα εξ αποστάσεως το μάστερ της στην οικονομία, ενώ εγώ πηγαίνω για το πανεπιστημιακό πιστοποιητικό στο αθλητικό μάνατζμεντ. Ως ποδοσφαιριστής έχεις επαρκή χρόνο για να συνεχίσεις να μορφώνεσαι. Το χρειάζομαι αυτό. Δεν μπορώ να σκέφτομαι όλη την ώρα το ποδόσφαιρο. Ζούμε σ’ ένα συγκρότημα κατοικιών, υπάρχει μια ιδιωτική πισίνα κι ένας χώρος για παιχνίδι. Εκεί είμαστε πάντα μόνοι μας. Συνεπώς δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Εμείς είμαστε καλά, άλλος κόσμος περνά χειρότερα. Η Ιζαμπέλ είναι έγκυος στον έβδομο μήνα. Η πατρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι, αλλά μετά το δεύτερο παιδί… τέλος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy