81 χιλιάδες ευρώ εισπράξεις μόνο το Σαββατοκυρίακο!

H Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση και διενεργεί αυξημένους ελέγχους, τόσο σε δρόμους όσο και σε υποστατικά, ανέφερε στο OMEGA ο εκπρόσωπος τύπου της δύναμης,  Χρίστος Ανδρέου.

Αναφορικά με τους ελέγχους από την αρχή των διαταγμάτων μέχρι και σήμερα, η Αστυνομία προχώρησε σε 589,137 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 8,376 καταγγελίες, τόσο για παράνομες μετακινήσεις πολιτών, όσο και για υποστατικά.

Όσον αφορά τα τσουχτερά πρόστιμα , αρκετοί είναι οι πολίτες που κλήθηκαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το πρόστιμο ανέρχεται στα 300 ευρώ, ενώ κάποιοι πολίτες οδηγήθηκαν και ενώπιον δικαστηρίου, με το πρόστιμο να αυξάνεται.

Ενδεικτικό παράδειγμα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο με το συνολικό τους ύψος να ξεπερνά τις 81 χιλιάδες ευρώ.

Ενώ μόνο σε μια περίπτωση το βράδυ της Παρασκευής, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία, 24 προσώπων   με το συνολικό πρόστιμο να ανέρχεται στα 7,200.

Το τελευταίο δωδεκάωρο καταγγέλθηκαν 125 πρόσωπα με το συονολικό πρόστιμο να ανέρχεται στις 37,500 ευρώ.

«Η Αστυνομία θα βρίσκεται εκεί και είναι έτοιμοι να ανταποκριθεί», επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος τύπου της δύναμης.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy