5 νέα κρούσματα, συνολικά 822

Ακόμη 5 κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στην Κύπρο, αριθμός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στις ελεύθερες περιοχές στα 822.

Τα νέα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο υπουργείο υγείας για την καθημερινή ενημέρωση επί της πορείας της νόσου στην Κύπρο, ο καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης εντοπίστηκαν μέσα από την διενέργεια 1796 εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι αριθμοί ενισχύουν την εικόνα. Με βάση τα δεδομένα η επιστημονική επιτροπή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατία στον οποίο θα εισηγηθεί την ενεργοποίηση του πλάνου για χαλάρωση των μέτρων, είπε ο κ. Κωστρίκης.

Ακόμη ένας θάνατος

Το θάνατο ενός ακόμη συνανθρώπου μας ανακοίνωσε από πλευράς του στο πλαίσιο της ενημέρωση για την πορεία της κατάστασης της υγείας αυτών που νοσηλεύονται ο καθηγητής Μάριος Λοΐζου.

Όπως είπε ο κ. Λοΐζου, πρόκειται για άντρα 76 ετών με εξαιρετικά βεβαρυμμένο ιστορικό.

Πλέον ο αριθμός των ανθρώπων στην Κύπρο που πέθαναν έχοντας τη νόσο ανέρχονται σε 20 , ενώ ο αριθμός των νεκρών με τελική αιτία θανάτου την COVID 19 ανέρχεται σε 15 (11άντρες και   4 γυναίκες).

Μέσος όρος ηλικίας αυτών που έχασαν τη μάχη τα 73 χρόνια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy