Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο, από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αρχικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή, µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο και άνοδο την Κυριακή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy