Ετοιμάζει πρόταση για Χατζηγιοβάνη η Στουτγκάρδη

Ένα βήμα παρακάτω προχωράει το φλερτ με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη η Στουτγκάρδη, η οποία ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πηγές από την Γερμανία που επικαλείται η «Live Sport», η Στουτγκάρδη έχει ψηλά στη λίστα της τον Χαζτηγιοβάνη και η κατάθεση πρότασης συγκενρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο άσος του «τριφυλλιού» μπορεί να μην είναι ο πρώτος στόχος της γερμανικής ομάδας, ωστόσο η περίπτωσή του είναι η πιο προσιτή οικονομικά.

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Τόμας Χιτσλσμπέργκερ ασχολείται αυτή την περίοδο με τον 19χρονο Άντονι Μουσάμπα της Ναϊμέγκεν που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ολλανδία. Στην διεκδίκησή του όμως έχει εμπλακεί και η Ντόρτμουντ κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του για την Στουτγκάρδη.

Αντίθετα, η αντίστοιχη περίπτωση του Χατζηγιοβάνη είναι πιο εύκολη καθώς ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος και τα οικονομικά μεγέθη πιο προσιτά για τον γερμανικό σύλλογο. Σε αυτή τη φάση η Στουτγκάρδη «σκανάρει» τον Έλληνα εξτρέμ και θεωρεί ότι είναι εφικτή η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Η πλευρά του Χατζηγιοβάνη γνωρίζει για το ενδιαφέρον αλλά δεν έχει ακόμα κάτι χειροπιαστό. Ούτε και ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί κρούση ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Στουτγκάρδη. Το ενδιαφέρον ωστόσο υπάρχει και ο Τσάβι Ρόκα προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy