Η Παρί Σεν Ζερμέν «έκλεισε» τον Τέλες για 25 εκατ. ενόψει καλοκαιριού

«Κλεισμένη» παρουσιάζεται η μεταγραφή του Άλεξ Τέλες από την Πόρτο στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 25 εκατ. ευρώ, με το deal να αναμένεται να επικυρωθεί την 1η ημέρα της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ «έπαιξαν» δυνατά στην κούρσα απόκτησης του 27χρονου πλάγιου μπακ της Πόρτο, αλλά η νικήτρια φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από Γαλλία και Πορτογαλία έχει συμφωνήσει ήδη με τους Δράκους και με τον παίκτη για να συνεχίσει στους πρωταθλητές της Ligue 1 από την ερχόμενη περίοδο.

Το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ και το deal πρόκειται να επισημοποιηθεί με την έναρξη του θερινού μεταγραφικού παζαριού, που εν μέσω της αόριστης προς το παρόν λήξης της φετινής σεζόν, ενδέχεται να πάρει παράταση.

Σημειώνεται ότι φέτος ο άκρως επιθετικός Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας πρόλαβε να αγωνιστεί σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 10 γκολ και 9 ασίστ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy