ΠΑΟΚ: Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τα στελέχη και το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν μετά την απόρριψη της έφεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η σημερινή απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων που διατήρησε την ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ την οποία συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης. Σε αυτήν συμμετείχαν εκτός από τα στελέχη του Δικεφάλου και τα μέλη του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε σοκαρισμένος από την απόφαση καθώς όπως είπε απορεί από το «πως σε μια ευνομούμενη χώρα ένα ακόμη δικαστήριο αρνείται να δικάσει επί τοις ουσίας μια υπόθεση και κρύβεται πίσω από μια γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής, φτιαγμένης χωρίς καμία δικλείδα διαφάνειας». Αναρωτήθηκε πως γίνεται κάποιοι δικαστές να αμφισβητούν ευθέως την άποψη πρωθυπουργού και υπουργών που ξεκάθαρα μίλησαν για μη δεσμευτική γνωμοδότηση της ΕΕΑ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή για άμεση προσφυγή στο CAS και τόνισε πως θα πρέπει όλοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους .«Η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την καραντίνα και εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν» είπε στους συνεργάτες του.

 

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy