“Ο κόσμος έχει πολύ περισσότερα προβλήματα και δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με αυτό κάθε μέρα”

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ μίλησε σήμερα(15/4) στο Sports1 και στον Χρήστο Παπακώστα για την κατάσταση που επικρατεί, την αποχή από τους αγώνες αλλά ανέφερε και την άποψη του για την ακύρωση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τι ανέφερε:

“Αυτές οι στιγμές που βιώνουμε δυσκολεύουν τους πάντες και τα πάντα. Τα περισσότερα μου χρόνια ως προπονητής τα έχω ζήσει στην Β΄Κατηγορία με ομάδες που πρωταγωνιστούν. Και αυτές οι ομάδες βιώνουν τεράστια προβλήματα χωρίς να γίνει κάτι να βοηθηθεί η Β΄Κατηγορία. Εύχομαι μέσα από αυτό το πρόβλημα να μπουν οι βάσεις έτσι ώστε να είναι καλύτερες οι συνθήκες”.

Για την αποχή από τις προπονήσεις: “Οι ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει περισσότερο από ένα μήνα μακριά από την ομάδα. Μακριά από τους συμπαίκτες τους. Θα είναι δύσκολο 2-3 άτομα να προπονούνται μαζί και μετά να ενταχθούν οι υπόλοιποι. Θα είναι δύσκολο όμως ανά το παγκόσμιο έτσι θα γίνει, έτσι είναι οι οδηγίες. Κάθε χρόνο ο χρόνος που ξεκουράζονται οι παίκτες είναι 20-30 μέρες και των πιο μικρών κατηγοριών είναι δύο μήνες. Πρέπει να ακολουθήσουμε κάτι σαν προετοιμασία. Πρέπει να γίνει προετοιμασία όμως για 7-8 παιχνίδια. Όλη η δουλειά θα γίνει σε  κομμάτια. Σίγουρα δεν θα μπορούν οι παίκτες να πιάσουν το ρυθμό που είχαν πριν τη διακοπή”.

Για τις ψηλές θερμοκρασίες και τους νυχτερινούς αγώνες: “Είναι σίγουρα κάτι που θα αλλάξει ολόκληρο το πρωτάθλημα. Με τις θερμοκρασίες μετά από ένα ενάμιση μήνα είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς όμως η Ομοσπονδία δεν είχε δει αυτό το θέμα αφού τα πρωταθλήματα ξεκινάνε Σεπτέμβρη με τις θερμοκρασίες να είναι εξίσου υψηλές”.

Η γνώμη του για την περίπτωση ακύρωσης του πρωταθλήματος: “Σίγουρα δεν με βρίσκει σύμφωνο, εφόσον κάποιες ομάδες πρέπει να πάνε Ευρώπη πρέπει να υπάρξει πρώτος δεύτερος ή Κυπελλούχος. Το σωστό είναι αν θα διακοπεί να τελειώσει με τις θέσεις που βρίσκεται κάθε ομάδα. Εγώ όταν ήμουν στον Ολυμπιακό και η ομάδα μου τερμάτισε πρώτη όμως λόγω του -3 βρέθηκε 4η, χωρίς να ανέβω κατηγορία ήταν κάτι το οποίο σαν προπονητής με ενόχλησε. Την επόμενη χρονιά που ανεβήκαμε κατηγορία η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές γιατί είχε εμπάργκο. Αν συμβεί κι αυτό φέτος σε εμένα, τότε λες δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτή τη δουλειά”

Για τους μισθούς των παικτών: “Για όλους τους εργαζόμενους υπάρχει αυτό το θέμα όμως από την πλευρά του ΠΑΣΠ και της ΚΟΠ πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους. Όλοι θα χάσουν κάτι. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα να μιλήσουν για τους μήνες και το ποσό που θα αποκοπεί και η δεύτερη αν δεν συνεχιστούν να δουν αν θα πάρουν κάτι μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο κόσμος έχει πολύ περισσότερα προβλήματα και δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με αυτό κάθε μέρα”.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy