66 “Θρύλοι” εύχονται στον Απόλλωνα!(video)

66 “Θρύλοι” του Απόλλωνα εύχονται στην ομάδα για την γενέθλια μέρα.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα:

66 «Θρύλοι» εύχονται στον Απόλλωνα!

Η ιδέα ήρθε εύκολα, όμως η υλοποίηση της δεν ήταν καθόλου απλή, λόγω των δύσκολων ημερών που περνά η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Θρύλος μας γιορτάζει σήμερα τα 66α του γενέθλια και θέλαμε να αφήσουμε τους ανθρώπους που έγραψαν τη χρυσή του ιστορία με το δικό τους ιδρώτα, να μιλήσουν οι ίδιοι για τον Απόλλωνα. 66 «θρύλοι» λοιπόν, στέλνουν τις δικές τους ευχές στην ομάδα μας και στον κόσμο της, από τα σπίτια τους και από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Πολλοί «θρύλοι» μας απουσιάζουν από αυτό το βίντεο γιατί δεν είναι πλέον μαζί μας. Τους το αφιερώνουμε και τους υποσχόμαστε πως θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Ακόμη, απολογούμαστε που λόγω της κατάστασης και ενώ προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με όλους όσους θα θέλαμε να στείλουν τις ευχές τους. Αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στα 66 χρόνια θρύλου του Απόλλωνα, κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ακριβοδίκαια, γι’ αυτό και ο αριθμός είναι συμβολικός. Ξέρουμε πως η αγάπη και οι ευχές, όλων όσων πέρασαν από την ομάδα μας σε αυτά τα 66 χρόνια, είναι δεδομένες. Τέλος, κλείνουμε αναφέροντας πως από το φετινό ρόστερ, ευχές στέλνουν οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον κόσμο μας πρόσφατα, στη χρυσή ενδεκάδα της δεκαετίας.

Με αυτά τα λίγα λόγια, σας αφήνουμε να απολαύσετε ένα αφιέρωμα, που είμαστε βέβαιοι πως θα ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις και θα φέρει συγκίνηση και περηφάνια στον κάθε Απολλωνίστα.

Χρόνια πολλά Απόλλωνα!

#66ΧρόνιαΘρύλου #ΑπόλλωνΛεμεσού #ApollonFC #66YearsOfHistory

66 «Θρύλοι» εύχονται στον Απόλλωνα!

66 «Θρύλοι» εύχονται στον Απόλλωνα! Η ιδέα ήρθε εύκολα, όμως η υλοποίηση της δεν ήταν καθόλου απλή, λόγω των δύσκολων ημερών που περνά η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Θρύλος μας γιορτάζει σήμερα τα 66α του γενέθλια και θέλαμε να αφήσουμε τους ανθρώπους που έγραψαν τη χρυσή του ιστορία με το δικό τους ιδρώτα, να μιλήσουν οι ίδιοι για τον Απόλλωνα. 66 «θρύλοι» λοιπόν, στέλνουν τις δικές τους ευχές στην ομάδα μας και στον κόσμο της, από τα σπίτια τους και από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Πολλοί «θρύλοι» μας απουσιάζουν από αυτό το βίντεο γιατί δεν είναι πλέον μαζί μας. Τους το αφιερώνουμε και τους υποσχόμαστε πως θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Ακόμη, απολογούμαστε που λόγω της κατάστασης και ενώ προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με όλους όσους θα θέλαμε να στείλουν τις ευχές τους. Αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στα 66 χρόνια θρύλου του Απόλλωνα, κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ακριβοδίκαια, γι’ αυτό και ο αριθμός είναι συμβολικός. Ξέρουμε πως η αγάπη και οι ευχές, όλων όσων πέρασαν από την ομάδα μας σε αυτά τα 66 χρόνια, είναι δεδομένες. Τέλος, κλείνουμε αναφέροντας πως από το φετινό ρόστερ, ευχές στέλνουν οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον κόσμο μας πρόσφατα, στη χρυσή ενδεκάδα της δεκαετίας. Με αυτά τα λίγα λόγια, σας αφήνουμε να απολαύσετε ένα αφιέρωμα, που είμαστε βέβαιοι πως θα ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις και θα φέρει συγκίνηση και περηφάνια στον κάθε Απολλωνίστα. Χρόνια πολλά Απόλλωνα!#66ΧρόνιαΘρύλου #ΑπόλλωνΛεμεσού #ApollonFC #66YearsOfHistory

Geplaatst door Apollon FC op Dinsdag 14 april 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy