Τσιρίλο: “Θα αλλάξουν πολλά στα συμβόλαια των παικτών”

Ο παλαίμαχος στόπερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και νυν μάνατζερ, Μπρούνο Τσιρίλο υποστήριξε πως ο κορονοϊός θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. 

OΜπρούνο Τσιρίλο φιλοξενήθηκε στην “Αθλητική Κυριακή” και μίλησε για τη νέα εποχή που θα φέρει ο κορονοϊός στο ποδόσφαιρο, καθώς είναι δεδομένο πως θα υπάρξει μεγάλος αντίκτυπος στα συμβόλαια των παικτών, αλλά και γενικότερα στα οικονομικά δεδομένα.

Ο παλαίμαχος στόπερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και νυν μάνατζερ υποστήριξε αρχικά πως “πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία, αλλά είναι σίγουρο πως θα αλλάξουν πολλά στα συμβόλαια των παικτών. Θα υπάρξουν αλλαγές στις πληρωμές, ενώ θα μειωθούν και οι μισθοί. Ωστόσο, πρέπει να τελειώσει η κατάσταση με τον κορονοϊό, να έχουμε την υγεία μας και στη συνέχεια θα καθίσουμε σε ένα τραπέζι και θα αρχίσουμε από την αρχή”.

Για τη γενικότερη κατάσταση: “Ζούμε καταστάσεις που συναντούσαμε μόνο μέσα από τις ταινίες. Ελπίζουμε να τελειώσει όλο αυτό το σκηνικό θετικά, να βγούμε όλοι καλά απ’ αυτή την κατάσταση και να δούμε από εδώ και πέρα με πιο θετικό μάτι την καθημερινότητά μας”.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy