“Περνάμε τη μέρα κάνοντας τηλέφωνα, βλέποντας τα πρόσωπα των άλλων στο κινητό”

Ο Ισπανός αμυντικός του Απόλλωνα, Έκτορ Γιούστε μίλησε σε εφημερίδα της Μούρθια για το πώς βιώνει τα περιοριστικά μέτρα στην Κύπρο και πώς αισθάνεται για όσα προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού στην Ισπανία.

«Στην Κύπρο η κατάσταση είναι παρόμοια με την Ισπανία. Πρέπει να μένουμε σπίτι και μπορούμε να βγούμε μόνο για ψώνια. Εδώ τα κρούσματα είναι περίπου 400 και οι θάνατοι πολλοί λίγοι. Δεν υπάρχει σκέψη ότι μπορεί η κατάσταση να γίνει πολύ άσχημη. Προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου, προσπαθώ να τρώω σωστά. Περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, η ζωή είναι σε πιο χαλαρό ρυθμό, πιο αργή. Προσπαθώ αρκετά να ελέγχω το φαγητό μου. Επίσης έχω ποδήλατο με καρδιογράφο, το οποίο ο σύλλογος έδωσε σε όλους τους παίκτες.

Παρακολουθώ προσεκτικά όσα συμβαίνουν στην Ισπανία. Παρατηρούμε με φόβο αριθμούς θανάτων που ουδείς ανέμενε. Και η έγνοια μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν πρόκειται για την οικογένεια ή τους φίλους σου. Περνάμε τη μέρα κάνοντας τηλέφωνα, βλέποντας τα πρόσωπα των άλλων στο κινητό και αντιλαμβανόμαστε ότι ευτυχώς είμαστε καλά», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy