Στην Σουηδία ο Ζλάταν…

Ο σύλλογος του ανήκει κατά 25%, οι συνθήκες καραντίνας στην Ιταλία το συνιστούν κι έτσι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προπονήθηκε ατομικά στη Χάμαρμπι, που έκλεισε το κέντρο για… πάρτη του Σουηδού σταρ.

Η καραντίνα στο Μιλάνο οδήγησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει στη Σουηδία για να περάσει με την οικογένειά του την περίοδο του κορονοϊού και εκεί έχει την ευκαιρία να μένει σε φόρμα, στις τάξεις του ιδιόκτητου συλλόγου του.

Ο Ζλάταν προπονήθηκε στη Χάμαρμπι, της οποίας το 25% βρίσκεται στα χέρια του, με τους ανθρώπους της να κλείνουν για χάρη του το προπονητικό κέντρο, αφού δεν πραγματοποιούνται ακόμα ομαδικές προπονήσεις.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει από τη Δευτέρα, με τον αθλητικό διευθυντή του κλαμπ να τον προσκαλεί ανοιχτά να συμμετάσχει, σε μια συνεργασία που ενδέχεται να αποδειχθεί προφητική, μια και ο σταρ των Ροσονέρι δύσκολα θα ανανεώσει και η μόνιμη επιστροφή στην πατρίδα του για να κρεμάσει τα παπούτσια του δεν αποκλείεται.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy