“Αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δυο φορές την εβδομάδα και μίνι προετοιμασία”

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου για να μας παρουσιάσει τη θέση των “γαλάζιων” σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν αυτές τις μέρες το Κυπριακό ποδόσφαιρο, τη συνέχεια του την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και το πότε θα εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση.

Όσον αφορά την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μας ανέφερε ότι είναι πρωτόγνωρη και όλοι ευελπιστούμε να τελειώσει σύντομα και να επανέλθουμε στους παλιούς ρυθμούς.

Για το τι “μέλλει γενέσθαι”στο Κυπριακό πρωτάθλημα μας ανέφερε, ότι όλοι αναμένουν να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση. Η ΚΟΠ ενημέρωσε τις ομάδες μετά από υποδείξεις της FIFA και της UEFA, ότι μέλημα τους είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και όλες οι διοργανώσεις, ενώ καθημερινά αξιολογεί την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παρθεί καμιά απόφαση.

Σε ερώτηση μας ποια είναι η θέση του Απόλλωνα, μας απάντησε ότι, “η θέση μας είναι ότι τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα θα πρέπει να ολοκληρώνονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου” και αυτό υποστηρίζουμε!

Για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών μας ανέφερε ότι έχουν πληρωθεί τον Φεβρουάριο, ενώ δεν έχει συζητηθεί οτιδήποτε για μειώσεις μισθών στους ποδοσφαιριστές. Αν υπάρξει διακοπή αυτά θα συζητηθούν μεταξύ της διοίκησης και των παικτών.

Στην άποψη ότι αν όλα πάνε καλά πότε θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, μας είπε ότι αν γίνει αυτό και ξεκινήσουν, ας πούμε από τις αρχές Μαΐου, τότε θα υπάρξουν 15-20 μέρες προπονήσεων και προετοιμασίας και ακολούθως το πιο πιθανόν να γίνονται δύο αγώνες την εβδομάδα κεκλεισμένων των θυρών!

Τελειώνοντας την επικοινωνία μας τον ρωτήσαμε για το τι λένε, ποια είναι η άποψη των υπολοίπων ομάδων και μας απάντησε ότι ο Απόλλωνας βλέπει τα “του οίκου” μόνο και ο καθένας έχει την άποψη του!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy