“Χιλιάδες άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους αν δεν τελειώσει η σεζόν”

Ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro), Γιόνας Μπάερ Χόφμαν, αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο κίνδυνο που κρύβει μια οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Το πρώτο ζητούμενο για την UEFA είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, όπως προκύπτει και από την (άτυπη) κόντρα της με το Βέλγιο και την απόφασή του να τελειώσει άμεσα το πρωτάθλημα, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro), Γιόνας Μπάερ Χόφμαν, ήταν κατηγορηματικός για τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

«Η πίεση θα είναι τεράστια αν δεν τελειώσει η σεζόν. Οι σύλλογοι θα έχουν μια τρύπα έξι μηνών στα έσοδά τους. Χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία θα χάσουν τις δουλειές τους, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές» επισήμανε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy