Έξαλλος ο νοσηλευτής της Πάφου με κορωνοϊό – «Δεν κάθισα για καφέ πουθενά – Όλα βγαίνουν από τον Μουτήρη»(video)

Ο Ευθύβουλος Κωνσταντίνου, νοσηλευτής από την Πάφο που προσβλήθηκε με κορωνοιό, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» την Πέμπτη (2/4) με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο ότι περιφερόταν στην καφετέρια και στο νοσοκομείο χωρίς καμία προφύλαξης και ότι υπάρχει ο κίνδυνος να έχει μεταφέρει τον ιό και αλλού.

Ο εν λόγω νοσηλευτής διέψευσε τα όσα ακούγονται για τον ίδιο, αναφέροντας ότι δεν πήγε ποτέ στην καφετέρια να πιει τον καφέ του, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, ούτε γνώριζε ότι είναι θετικός και να γύριζε εντός του νοσοκομείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στο ΓΝ Πάφου, στα άτομα που το διοικούν και στους υπεύθυνους, αναφερόμενος χαρακτηριστικά και στον Δρ.Μουτήρη τον οποίο και κατηγόρησε ότι βλέπει τα προβλήματα και ότι θέλει να βγαίνει στα ΜΜΕ και να στηρίζει ότι όλα αυτός τα κάνει.

Όσον αφορά τον ίδιο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, όπως ανέφερε, και τις δύο φορές η εξέταση έγινε καθαρά προληπτικά χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα, ενώ το ότι είναι θετικός, αυτό το έδειξε η 2η του εξέταση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όλα όσα ανέφερε ο νοσηλευτής:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy