Τα αυξημένα κρούσματα φέρνουν σκληρότερα μέτρα, ποιες οι σκέψεις των υπευθύνων!

Ο αυξημένος χθεσινός(29/3) αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοιού, 35 νέα κρούσματα, στην Κύπρο θορύβησε άπαντες, τόσο την κυβερνητική μηχανή, όσο και τους πολίτες. Η απειθαρχία και η ανυπακοή ακούσαμε τους ειδικούς ότι ίσως φέρει αυτό που δεν θέλουμε, δηλαδή τη μεγάλη διόγκωση του προβλήματος έτσι ώστε να καταστεί μη διαχειρίσιμο.

Η απογοήτευση στις τάξεις του υπουργείου Υγείας αλλά και σε όλους όσους καθημερινά πασκίζουν με νύχια και με δόντια ήταν εμφανής. Τα μέτρα μέχρι στιγμής δείχνουν να έχουν σοβαρές διαρροές, αφού όπως φάνηκε από τις περιπτώσεις ιχνηλάτησης των νέων κρουσμάτων έδειξαν μαζικές συγκεντρώσεις, πάρτι σε σπίτια και οικογενειακές συνάξεις.

Ως εκ τούτου εξετάζονται νέα πιο αυστηρά μέτρα για να μπορέσει να μπει ένα τέλος και να νικηθεί ο ιός. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ίσως και από σήμερα(30/3) μπουν σε εφαρμογή σειρά σκληρότερων μέτρων με την αστυνομία να ελέγχει πλέον σπίτια που θα παρατηρούνται συνάξεις με εντάλματα έρευνας, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταργηθούν τα έγγραφα διακίνησης και να υπάρχει όριο στα μηνύματα διακίνησης, αναλόγως περιστάσεων.

Τα πάντα θα κλείνουν στις έξι η ώρα το απόγευμα, ενώ όσοι δουλεύουν θα αναχωρούν στις πέντε από την εργασία τους για να βρίσκονται στο σπίτι, ενώ δεν θα διακινείται κάποιος στο αυτοκίνητο του με παρέα, εκτός αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δυστυχώς αυτά τα μέτρα δεν αρέσουν σε κανένα, όμως δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όποια μέτρα και να μπουν από εμάς τους πολίτες εξαρτάται και μόνο. Θα πρέπει να δείξουμε συνείδηση και πειθαρχία για να διώξουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα αυτό το κακό από την Κύπρο μας. Ήδη η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας το κάνει αλλά σ΄αυτόν τον πόλεμο πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ. Μένουμε σπίτι λοιπόν και πειθαρχούμε πριν να είναι πολύ αργά. Το γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο αλλά δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω αντίθετα να μας πεισμώνει και όλοι μαζί θα κερδίσουμε τη μάχη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy