Κορονοϊός: Παγοδρόμιο στη Μαδρίτη μετατρέπεται σε νεκροτομείο για τα θύματα του ιού(video)

Το παγοδρόμιο βρίσκεται κοντά στο συνεδριακό κέντρο IFEMA, όπου έχουν εγκατασταθεί κρεβάτια για την φροντίδα ασθενών με κορονοϊό.

Έτσι, ένα παγοδρόμιο στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα το Palacio de Hielo αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδιο νεκροτομείο για τα θύματα του covid-19.

Το συγκεκριμένο κέντρο διαθέτει παγοδρόμιο έκτασης 1.800 τ.μ και προσφέρθηκε να μετατρέψει τον χώρο αυτό σε νεκροτομείο.

 

O αριθμός των κρουσμάτων της νόσου στην ισπανική πρωτεύουσα ανήλθε σε 10.575 και ο αριθμός των νεκρών σε 1.263, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.

Τη νέα χρήση του χώρου θα συντονίσουν η περιφερειακή κυβέρνηση της Μαδρίτης και μονάδες του στρατού, που έχουν αναπτυχθεί σε ολόκληρη την Ισπανία την τελευταία εβδομάδα για να βοηθήσουν στη διαχείριση της κρίσης του νέου κορονοϊού.

Στη Μαδρίτη, εξάλλου, την πλέον πληγείσα περιοχή της Ισπανίας από την επιδημία, το δημοτικό γραφείο τελετών ανακοίνωσε ότι από αύριο θα σταματήσει να περισυλλέγει τις σορούς των θυμάτων εξαιτίας της έλλειψης προστατευτικού εξοπλισμού. Ιδιωτικά γραφεία τελετών λειτουργούν στην πρωτεύουσα.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy